Hoi, welkom bij moestuinbak.nl!

Fia van Eeken moestuinbak.nlWij houden van het buitenleven en vinden het heerlijk om zelf verse kruiden, groenten en heerlijk fruit te kweken. Net zoals veel mensen hebben wij een druk leven met een gezin, een eigen bedrijf en willen we vooral lekker en gezond leven.

Moestuinbak.nl is ontstaan tijdens een vakantie toen wij enthousiast raakten over het idee van de makkelijke te onderhouden moestuin zoals te zien is in de film Back to Eden. In deze film wordt de moestuin bedekt met houtsnippers en worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Door de houtsnippers in je tuin hoef je niet te spitten, heb je weinig onkruid en kan je gerust op vakantie omdat de houtsnippers vocht vasthouden en afgeven aan de moestuingrond. Bij het zien van deze film werden wij pas echt enthousiast! Een moestuin die makkelijk te onderhouden is en waar je niet perse iedere dag onderhoud aan hoeft te plegen: wie wil dit nou niet!

Helaas zijn moestuinen niet aantrekkelijk voor mensen zoals wij. Het beeld van een veraf gelegen volkstuinen complex met hopen mest, dagen spitten, oude mannetjes, veel troep en (te) veel werk is voor veel mensen de reden om nooit aan een moestuin te beginnen.
Door je groenten, kruiden en fruit in een leuke en stoere houten moestuinbak te laten groeien is je moestuin mooi in te passen in je eigen tuin of balkon. Door je moestuin in een moestuinbak te houden is het ook overzichtelijk en werkbaar.

Veel plezier met je moestuinbak!
Groeten, familie van Eeken

Onze webshop

In onze webshop vindt je altijd een moestuinbak die bij jou past. Je kunt een nieuwe moestuinbak kopen of je kunt een gebruikte moestuinbak kopen. Ook kunnen we de moestuinbak voor jou in de lijnolie zetten zodat ie langer meegaat. De moestuinbak kan in je voor- of achtertuin en is leuk om te zien. Heb je geen tuin maar een balkon of heb je een tuin met tegels dan is er zelfs een moestuinbak op zwenkwielen te koop.

Je kunt gewoon met iDeal, creditcard, overschrijving en paypal betalen. De moestuinbak wordt in bubbeltjesplastic ingepakt en naar je opgestuurd, zodat je binnen een paar dagen je moestuinbak kunt gebruiken.